top of page
Wed, Nov 02
|Location is TBD
Masterclass: Ingrediƫnten van de toekomst voor HoReCa
Tijdens deze masterclass kijken we welke "innovatieve" ingrediƫnten een meerwaarde kunnen zijn in de horeca-keuken. Van zeewier en micro-algen tot bonen en peulvruchten.
Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken![Masterclass: Ingrediƫnten van de toekomst voor HoReCa](https://static.wixstatic.com/media/5c06f7_e0c365ab85ac4736bb8bc8214b03abdc~mv2.png/v1/fill/w_81,h_45,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/5c06f7_e0c365ab85ac4736bb8bc8214b03abdc~mv2.png)
![Masterclass: Ingrediƫnten van de toekomst voor HoReCa](https://static.wixstatic.com/media/5c06f7_e0c365ab85ac4736bb8bc8214b03abdc~mv2.png/v1/fill/w_81,h_45,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/5c06f7_e0c365ab85ac4736bb8bc8214b03abdc~mv2.png)
bottom of page