top of page
Copy of GentseGoesting_banner.jpg

NETWERKEVENT:

GENTSE GOESTING, FESTIVAL VOOR ONDERNEMERS IN VOEDING.

VRIJDAG 8 JULI 2022    

Rond Gent zijn heel wat familiale landbouwbedrijven die granen, melk, vlees, en aardappelen produceren voor de lange keten. Anderzijds is er een groeiende interesse bij verwerkers, horeca en retail om met lokaal geproduceerde grondstoffen nieuwe producten en concepten te ontwikkelen die een meerwaarde kunnen creëren voor elke schakel in de keten.

Daarom organiseert Generation Food samen met Gentse kweek en met steun van Gent en Garde dit eerste festival. Voor wie? Voor ondernemers die goesting hebben om te netwerken, te leren en te connecteren met landbouwers, verwerkers en andere ondernemers. Voor iedereen die samen meerwaarde willen creëren voor elke schakel in de keten, van boer tot bord.

Op dit netwerkevent verkennen deze Gentse ondernemers uit verschillende schakels in de keten wat ze voor elkaar kunnen betekenen en waar ze samen kunnen werken. Wij voorzien alvast smakelijke cases en een heerlijke lunch.

 

PROGRAMMA

 

11:00 Welkom 

Welkom door schepen Tine Heyse en landbouwer Geert Derycke

 

11.20 Start hoofdacts

2 inspirerende cases bieden jou inzichten in interessante samenwerkingen tussen landbouwers en verwerkers. We bekijken waar er meerwaarde kan worden gecreëerd en hoe er omgegaan wordt met nevenstromen.

  • Wim Ballieu - Balls & Glory

  • David De Coster - Berloumi

 

12.20 Lunch

We blijven we in de festivalsfeer want voor de lunch voorzien we een heerlijke maaltijd van Balls & Glory.

 

13.30 Netwerkcarrousel

Annelies Blomme 'La fleur rouge' neemt jullie mee in een actieve netwerkcarrousel waar je wordt "gematched" en waar je dus de kans krijgt de man/vrouw te ontdekken achter de landbouwer en ondernemer. Hier gaan we ook aan de slag met de learnings en kijken we onmiddelijk of er samenwerkingsmogelijkheden zijn.

 

14.30 Smakelijke afsluiter

Bij een heerlijk dessert en een goed kop koffie krijgt iedereen nog de kans om na te praten en gegevens uit te wisselen.

OPGELET: dit evenement is beperkt in aantal en voorbehouden voor ondernemers

LOCATIE

Krekelstraat 9 9052 Zwijnaarde

Logo_Geel.png
20131010_AV_logo Gent en Garde zwart.jpg
MakeSense_GentseKweek_Logo- 20.png
bottom of page